MiG-vluchten

Vlieg mee in een geavanceerde Russische MiG!

RVR Ruimte Vlucht Reizen biedt als enige officiële Nederlandse partner van Russisch reisbureau Country of Tourism Nederlanders de unieke mogelijkheid om een straaljager-vlucht te maken in een modern MiG-gevechtsvliegtuig.

De vluchten zijn alleen officieel beschikbaar via reisbureau Country of Tourism. Zij regelen en organiseren al jarenlang commerciële vluchten met MiG-29 en SU-straaljagers in Rusland.

Het bedrijf organiseerde tot 2006 vluchten voor toeristen in MiG-29, SU-30, MiG-25, MiG-23 en MiG-21 gevechtsvliegtuigen vanaf de Zjoekovski vliegbasis (M.M. Gromov Flight Research Institute), in de buurt van Moskou.

In 2006 beperkte de Russische regering straaljagervluchten vanaf de Zjoekovski vliegbasis. Sindsdien vinden de vluchten plaats vanaf Sokol Airbase in Nizjni Novgorod (400 km van Moskou). Sokol is de fabrikant van alle militaire MiG-trainingstoestellen (met de dubbele cockpit) en gevechtsvliegtuigen vanaf MiG-15 tot aan de meest moderne straaljagers zoals MiG-29. De test-piloten van Sokol behoren tot de meest ervaren Russische testpiloten en hebben een enorme hoeveelheid vlieguren in verschillende vliegtuigtypes.
In samenwerking met Sokol zijn geweldige vlucht-programma's ontwikkeld in MiG-29 straaljagers.

Country of Tourism heeft een officiële licentie met de exclusieve rechten van Sokol Airbase om vluchten met moderne MiG-29 straaljagers aan niet-Russische toeristen te verkopen en is de enige officieel erkende niet-Amerikaanse partner van Sokol Airbase.

De afgelopen 3 jaar zijn er meer dan 170 vluchten in MiG-29 straaljagers georganiseerd voor toeristen. Meer dan 60% van alle commerciële vluchten van militaire vliegtuigen vanaf Sokol zijn via de verkoopafdeling van reisbureau Country of Tourism.

Er zijn meerdere soorten vlucht-reizen mogelijk, zoals de Reis via Moskou (5 dagen) en de reis rechtstreeks naar Nizjni Novgorod (3 dagen).

Naast vluchten met het militaire gevechtsvliegtuig MiG-29 Fulcrum vanaf Sokol Airbase, worden ook vluchten georganiseerd met het militaire trainingsvliegtuig L-39 Albatros vanuit het luchtvaart opleidingscentrum in Vjazma (200 km van Moskou).

Meer weten? Neem dan contact op.

PrijzenContact:
Arne Neuteboom
+31 6 5047 6048
arne@ruimte-vlucht-reizen.nl